ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Партньори

Weber

С вековна международна история, която започва във Франция още през 1665, Saint-Gobain Group (Сен Гобен Груп) е лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда. Поради своя професионализъм, точност и коректност , Сен Гобен Груп  бе отличен няколко години подред като „Доставчик на годината“ на ББГ АД.

 

                                

Thrakon

Tракон България ЕООД е основана през 2008 г. като компания на Plena Group, със стратегия за развитие на производството и продажбите на строителни материали под марка THRAKON в Югоизточна Европа.  Предлага широка гама строителни продукти и системи, които са разделени в пет основни продуктови групи:Фасадни комплексни топлоизолационни системи (ETICS);Варо-циментови машинни мазилки и хастари;Хидроизолационни системи – битумни, циментови и дисперсни;Саморазливни подове и замазки на циментова основа;Системи за полагане на плочки;

 

Briotherm

С богат опит в производството на екструдиран полистирен, Briotherm е подходяща за всеки клиент, който иска да получи най-добрите решения от гледна точка на изолация. Високият производствен капацитет, качествените суровини и добро обслужване на клиентите, превръща Briotherm в предпочитан избор.

 

ODE

 Един от големите и сериозни партньори на ББГ АД в производството на минерална вата Deken. С изключителния си професионализъм и безкомпромисност , ODE е гаранция за качество.

 

 

Norgips

Фирма NORGIPS присъства на полския пазар от 1993 година. Предлага висококачествени цялостни системи за разделителни стени, окачени тавани, стенни и таванни облицовки, устройване на мансарди, както и сухи замазки. Приложението на цялостните системи NORGIPS гарантира висококачествено изпълнение на проекти.

 

 

Intercom

Интерком Груп ООД е един от лидерите в търговията с метали в България. Регистрирана през 1998 г., вече 15 години името на Интерком Груп е синоним на професионализъм, коректност и отлично качество. Компанията успешно разгръща дейността си и в чужбина и отдавна е затвърдила имиджа си на модерна и динамично развиваща се фирма с постоянен стремеж за подобрение и растеж.

 

 

GBC

GBC е основана през 1998г. Компанията се занимава с производство на продукти за строителството, като е основен партньор на ББГ АД в производството на водоразтворими екстериорни и интериорни покрития,лепила и др.

 

 

 

 

Soudal

 Компанията СУДАЛ е основана през 1966 година от предприемача господин Вик Свертс и е един от водещите независими европейски производители на силиконови, полиуретанови и всякакви други херметизиращи материали, полиуретанови пени, лепила и редица покривни материали.

 

 

Тухли Тайфун

 Създадената преди повече от двадесет години фирма „ТАЙФУН БГ ” ООД от самото начало, след направено задълбочено проучване на пазара, насочва своята основна дейност към производството на керамични изделия. Фирмата стартира дейността си с изграждането на керамична фабрика, намираща се в село Ловец. През изминалите години фабриката е основно реконструирана на три пъти за да достигне сегашното изключително съвременно, високоефективно и конкурентноспособно ниво на производство.

 

 

Vitex

Водеща гръцка мултинационална индустриална компания в областта на строителните бои и изолационните материали. Дава приоритет на иновациите, безопасността и опазването на околната среда.

 

 

 

Viva

VIVA е изцяло българска компания, създадена през 1997 г., с основна дейност продажба на осветление и консултации. Дейността си фирмата започва с малък магазин за осветление в гр. Сливен. Основни клиенти са крайни потребители, строителни и електроинсталаторски компании. През годините фирмата преминава през няколко етапа в развитието си и утвърждаването си като предпочитан доставчик на своите клиенти.

 

 

Светът на инструментите

„Светът на инструментите – България“ ООД е част от международна холдингова структура – един от най-големите световни доставчици на ръчни инструменти, с активности в Русия, Украйна, Узбекистан, Бразилия и Китай. Предлага широка гама от ръчни инструменти – добре познати имена на нашия пазар: MTX, GROSS, PALISAD, SPARTA.Стоките, които продава, се произвеждат под строгия контрол на немски специалисти в пълно съответствие с всички европейски изисквания и норми за качество.Асортиментът на предлаганите продукти включва над 2000 артикула.

 

Булпор

“БУЛПОР” ЕООД е производител на топлоизолационни плоскости и изделия от пенополистирен (EPS). Pазвива тази дейност от 1996 г. и от тогава продуктовата  гама непрекъснато се разширява в съответствие с изменящите се изисквания на пазара.

 

 

Пластимо

Предприятието започва производствената си дейност през 1964г. в гр. Самоков (на 60 км от София и на 10 км от Боровец). Навлизайки в петото си десетилетие, Пластимо работи със самочувствието на утвърден производител и бизнес–партньор. Един от утвърдените  производители на EPS.

 

 

Стиросаур

Компания СТИРОСАУР АД е основана през 2008 г. с основна дейност производство на експандиран полистирен. Производствената  база се намира в Централна България, село Ведраре, на 8 км югоизточно от град Карлово. Оборудвана е с най-новата технология за експандиране и производство на полистирол,прецизни машини за рязане и опаковане. Компанията се е доказала като сериозен и надежден партньор на ББГ АД.

 

 

Хардекс

Фирма "Хардекс" ЕООД е изключителен представител за България на КАЕМ Group - Полша - един от водещите доставчици на бояджийски и зидарски инструменти и материали. КАЕМ Group произвежда разнообразна гама от бояджийски инструменти в това число бояджийски валяци и четки, самозалепващи ленти, покривни предпазни материали, торби, средства и инструменти за поставяне на тапети, режещи инструменти, зидарски инструменти.